Myötäpäivät 10.-11.6. Kokkolassa


Mikä ihmeen Myötäpäivät?

Myötäpäivät on Pohjanmaan Partiolaisten suurtapahtumaviikonloppu, joka tarjoilee partiomaista hauskaa joka ikäkaudelle! Myötäpäivillä pääset kokemaan partiotoimintaa, jota ei kololla pysty järjestämään sekä tutustumaan piirin muihin partiolaisiin. Myötäpäivät on tehty jännityksestä, hauskanpidosta, uuden oppimisesta ja ystävyydestä!

Tapahtumasta on muodostunut piirille oma perinteensä: ensimmäiset Myötäpäivät järjestettiin vuonna 2009 Seinäjoella ja seuraavat vuonna 2013 Vaasassa.

Vuonna 2017 Myötäpäivät järjestetään Kokkolassa 10.-11. kesäkuuta. Tapahtuman teemana on tällä kertaa meripartio. Jokaiselle ikäkaudelle on suunniteltu oma huikaiseva ohjelmansa sekä iltaisin järjestettävä yhteisohjelmanumero.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 1.1. – 31.3.2017 välisenä aikana PartioID:llä Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautumislinkki löytyy myös tapahtuman nettisivuilta http://myotapaivat.fi/.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 50 € osallistujilta sekä tekijöiltä ja se kattaa ohjelman, ruoan ja lattiamajoituksen. Lisäksi lippukunta voi laskuttaa erikseen yhteiskuljetuksesta. Osallistumismaksut kerää lippukunta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.